70-річний Анатолій Рева підкорив вершину Говерли

70-річний Анатолій Рева підкорив вершину Говерли

Свій власний прапор, герб та гімн має село Дирдин – один із найменших населених пунктів Городищенського району. Співавтором створення сільського славня є Анатолій Рева. Хоч він уже пенсійного віку, проте енергією і завзяттям дасть фори багатьом молодим. Він самобутній поет, прекрасно грає на баяні (опанував музичний інструмент самотужки), є акомпаніатором фольклорного колективу «Берегині пісні».
А нещодавно Анатолій Федорович самотужки здійснив сходження на Говерлу – найвищу гору в Україні! Розповідає, що добирався до Карпат електричками. Подорож буле нелегкою, але цікавою, про що можна цілу книжку написати. Потихеньку худорлявий дідусь піднявся на самісіньку вершину гори, на висоту 2061 метр. Удень то там туристів багато – одні підіймаються, інші чимчикують униз. А ось Анатолій Федорович зважився провести ніч на самісінькій вершині Говерли! При собі тільки куртку та парасольку. Хоч він і не хвастається, але безперечно, що у цьому сакральному місці, на «вершині світу», йому відкрилися якісь особливі істини, які відомі навіть далеко не кожному мольфару.

– Анатолій Федорович є гордістю Дирдина, – зазначив сільський голова Микола Петренко. – Хоч проживає сам, але одинокість не гнітить його. Він надзвичайно доброзичливий, компанійський, веде дуже активний спосіб життя, любить природу, людей, уміє бачити навколо красиве і поціновувати його. Підкоренням Говерли вкотре довів, що вік – це не показник старості, головне не старіти духом.
Ця світлина скомпонована фотошопом, оскільки у Анатолія Реви відсутній фотоапарат, але присутній здоровий дух. Дай Бог кожному у такому віці підкорювати подібні вершини!

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x