До Канева приїжджали гості із Польщі

До Канева приїжджали гості із Польщі

З 8 по 11 жовтня у м.Каневі перебувала офіційна делегація з польського міста Хелмно на чолі з Бургомістром Маріушем Кендзєрскі, а також Головою ради депутатів Янушем Блажеєвичем. Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили у Канівській міськраді.

Гості Канева ознайомилися з містом, відвідали Шевченківський національний заповідник та музей народного декоративного мистецтва, побували на Канівській ГЕС.

Один день був присвячний поїздці до столиці України, де гості відвідали Київо-Печерський заповідник, побували на Майдані Незалежності та вулиці Героїв Небесної сотні, оглянули Володимирську гірку, побували у Михайлівському золотоверхому соборі.

Викладачами та студентами Канівського коледжу культури і мистецтв для делегації було представлено концертну програму, в якій свою майстерність продемонстрували хореографічні, інструментальні та хорові колективи закладу. Як повідомив пан Маріуш Кендзєрскі, гості були вражені високим професійним рівнем виконавців.

Члени делегації також ознайомилися із спортивним клубом «Івазар» та подивилися виступи його вихованців, які надзвичайно сподобалися гостям.

Відбулася зустріч із міським головою, в ході якої досягнуто домовленостей про участь творчих та спортивних колективів міста у святкових заходах, які відбуватимуться у Хелмно, а також оголошено про подальші дії для офіційного засвідчення партнерських відносин між нашими містами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x