Опій ацетильований та марихуану знайшли у канівчанки правоохоронці

Опій ацетильований та марихуану знайшли у канівчанки правоохоронці

Під час особистого огляду у 35-річної жінки виявили 8 мл опію ацетильованого та згорток з марихуаною. Вилучене направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На вулиці в Каневі під час патрулювання наряд ГРПП помітив підозрілу жінку, яка, побачивши поліцейських, різко змінила напрямок руху та намагалась втекти. Її зупинили. 35-річна місцева мешканка зізналася, що втікала, бо має при собі наркотики – опій ацетильований. Також під час особистого огляду у неї виявили 2 грами коноплі, загорнуті в паперовий пакунок.

Вилучене направлене на дослідження. За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x