У Золотоноші півторарічна дівчинка померла від «виховання» вітчима

У Золотоноші півторарічна дівчинка померла від «виховання» вітчима

Раніше судимий 20-річний житель Золотоноші завдав тілесні ушкодження півторарічній дівчинці, після яких вона померла. Його затримано та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікацій ГУ НП у Черкаській області.

Близько другої години ночі до чергової частини Золотоніського відділу поліції від працівників швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що вони приїхали на виклик в домоволодіння місцевого жителя та виявили півторарічну дитину без ознак життя. За висновками лікарів, дівчинка померла від травми органів черевної порожнини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 20-річний співмешканець матері дитини, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. За словами підозрюваного, коли маленька вже спала, він провів матір дитини до подруги та повернувся додому один. Дитина прокинулась, почала бешкетувати та розкидати речі. Він побачив, що дитина накоїла, один раз її вдарив рукою, після чого дівчинці стало зле та викликав швидку. Але коли він доніс її до карети швидкої, дівчинка померла.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п\’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x