Чотирьох черкащан нагородять за заслуги перед містом

Чотирьох черкащан нагородять за заслуги перед містом

Черкаська Галерея слави може поповнитися новими іменами – виконком міської ради підтримав проект рішення про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» чотирьох осіб. Серед них – загиблий 49-річний боєць антитерористичної операції (посмертно) Ярослав Чалий, волонтер і депутат міської ради Микола Добровольський, начальник Навчального центру Державної прикордонної служби України Дмитро Коцеруба та кінематографіст Олександр Деньга. Утім, остаточне рішення за депутатами міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як розповіла на засіданні виконавчого комітету ЧМР директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, загиблого бійця 57-ї механізованої бригади Ярослава Чалого нагородять пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня, всіх інших – ІІІ ступеня. Така нагорода передбачає й виплату грошової премії: 34 450 грн – при нагородженні пам’ятним І ступеня та 13 780 грн – при нагородженні пам’ятним ІІІ ступеня.

Довідково:

1. Чалий Ярослав Михайлович – старший лейтенант 17-го окремого батальйону 57-ї механізованої бригади, командир розвідувального взводу. 18 серпня 2015 року загинув під час антитерористичної операції, що проходить у Донецькій та Луганській областях, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Представлений до нагороди за високий патріотизм, сміливість та героїзм.

2. Добровольський Микола Михайлович – волонтер, депутат Черкаської міської ради. Представлений до нагороди за активну громадянську позицію, депутатську та доброчинну діяльність.

3. Коцеруба Дмитро Михайлович – полковник, начальник Навчального центру Державної прикордонної служби України. Представлений до нагороди за вагомий внесок у розвиток обороноздатності держави, сприяння військово-патріотичному вихованню молоді, проявлену активність у громадському житті міста Черкаси.

4. Деньга Олександр Миколайович – голова Черкаського територіального осередку Національної спілки кінематографістів України, керівника творчої студії «Сузір’я». Представлений до нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію національного кіномистецтва, патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x