Житель Катеринопільщини обікрав продуктовий магазин

Житель Катеринопільщини обікрав продуктовий магазин

На Катеринопільщині раніше судимий чоловік обікрав магазин, викравши з приміщення алкогольні напої та продукти харчування. Сума завданих збитків – близько 6 тисяч гривень. За вчинене крадій знову може потрапити до в’язниці на строк до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення по лінії «102» від підприємця одного із сіл району про крадіжку. Чоловік розповів, що його магазин вночі обікрали невідомі. З приміщення викрали продукти харчування та 13 пляшок зі спиртними напоями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд місця події, опитали заявника та ймовірних свідків. Під час відпрацювання можливих підозрюваних, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 35-річний місцевий мешканець, який проживав неподалік від магазину. У нього вдома поліцейські виявили крадені в магазині товари.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x