До збірної 13 туру увійшли двоє черкаських футболістів

До збірної 13 туру увійшли двоє черкаських футболістів

Футбольний інтернет-ресурс UA-Футбол опублікував символічну збірну тринадцятого туру Чемпіонату України серед команд першої ліги. До складу збірної включені два футболісти «Черкаського Дніпра» – Денис Скепський та Олександр Батальський. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ФК «Черкаський Дніпро».

Денис Скепський («Черкаський Дніпро»), правий півзахисник

Коментар від UA-Футбол: Черговий прекрасний матч від лідера черкаської команди. Денис, який проти «Нафтовика» грав на правому фланзі, був помітний всюди. Він часто опинявся в центрі, чимало нагнітав і по краю атаки. Напевно, Скепський виявився одним з тих, за ким охтирській обороні встежити так і не вдалося: хавбек постійно знаходив можливість вирватися з лещат «нафтового» захисту, загострюючи ситуацію.

До збірної 13 туру увійшли двоє черкаських футболістів
Олександр Батальський («Черкаський Дніпро»), нападник
Коментар від UA-Футбол: Форвард черкащан був одним з найактивніших у зустрічі з «Нафтовиком». Батальський не знижував оберти ні на секунду, постійно перебуваючи в пошуках шансу, який дозволив би йому розжитися забитим м\’ячем. Але на шляху Олександра часто ставав голкіпер охтирчан, який неодноразово рятував гостей і дозволив зберегти інтригу до останніх хвилин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x