В Уманській міській лікарні відкрили відділення урології після ремонту

В Уманській міській лікарні відкрили відділення урології після ремонту

Починаючи з 22 жовтня відділення урології і лабораторія відділення анестезіології та інтенсивної терапії здійснюватимуть прийом пацієнтів в оновлених і затишних приміщеннях. Це стало можливим завдяки ремонтним роботам, профінансованим з міського бюджету. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

З метою створення належних умов для медичного обслуговування мешканців м. Умані поступово здійснюється ремонт приміщень Уманської міської лікарні.
– Минулого року за кошти міського бюджету було відремонтовано онкологічне, патологоанатомічне і рентгенологічне відділення. Цього року ремонт виконано у відділенні урології і лабораторії відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Загалом на ремонт цих відділень витрачено 1,8 млн. грн.,- зазначив в.о. міського голови Олександр Цебрій.

– Потреба у ремонті назріла давно, адже відділення приймає пацієнтів не лише з міста, а й навколишніх районів, – розповідає головний лікар Уманської міської лікарні Валерій Мироненко, – За майже чотири місяці, які тривав ремонт, поштукатурено стіни і стелю відділень, постелено лінолеум, замінено вікна і двері, виконано ремонт пандусу, системи водопостачання і водовідведення. У трьох палатах відділення урології встановлено сучасні санвузли.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x