Під час виборів чергуватимуть понад 1700 правоохоронців

Під час виборів чергуватимуть понад 1700 правоохоронців

Вибори на Черкащині повинні минути в законодавчому полі. На цьому наголосив очільник області Юрій Ткаченко на координаційній нараді в Черкаській ОДА. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

В області тривають останні приготування до дня голосування. Тут утворено 571 територіальну виборчу комісію та 1103 дільничні. Усі служби цими вихідними працюватимуть у посиленому режимі.

– Я буду на роботі, як і всі керівники районів, – зауважує голова Черкаської ОДА. – Задля оперативного реагування на будь-які форс-мажори. Уся інформація з районів стікатиметься до нас – в ОДА. Також у всіх потрібних службах уже визначені чергові. Правопорядок на виборах забезпечуватимуть понад 1700 правоохоронців, а також АТОвці й активісти. Понад півтисячі рятувальників чергуватимуть по області. У цілому Черкащина готова до виборів, лишилося кілька робочих питань. Ми зобов’язані гідно провести ці вибори. На цьому неодноразово наголошував і Президент України. За волевиявленням українців спостерігає весь світ. І воно повинно бути безперешкодним: громадяни мають право бути обраними й обирати. А наше завдання – забезпечити реалізацію цього права.

Нагадаємо, 25 жовтня українці обиратимуть депутатів до місцевих рад, а також міських, сільських і селищних голів. До того ж на Черкащині 3 громади-об’єднавці йтимуть на вибори вже в новому статусі. Натепер іменні запрошення на місцеві вибори вже отримали більше мільйона черкащан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x