Смілянські педагоги – серед переможців Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті»

Смілянські педагоги – серед переможців Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті»

20 жовтня 2015 року в Київському палаці дітей та юнацтва відкрився Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015». Організувала і провела форум компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для популяризації інноваційних освітніх методик та інформаційних технологій, для діалогу представників державного сектору, компаній-виробників програмних рішень і закладів освіти, для розвитку міжнародної співпраці з проведення спільних наукових і науково-технічних досліджень, конференцій і семінарів, для академічного обміну школярами, студентами, аспірантами та викладачами.
Цього року у форумі взяли участь 77 провідних вищих навчальних закладів, наукових установ; 22 закордонних навчальних заклади і міжнародних освітніх агенцій; 98 професійно-технічних навчальних закладів і навчально-методичних центрів; 24 виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання; 357 вищих навчальних закладів післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів на колективних стендах регіонів України.

Вкотре нагоду представити себе на цьому поважному зібранні мала Смілянська школа №3-колегіум. Оглядачі виставки могли ознайомитися із системою роботи школи-колегіуму, впровадженням у практику роботи інноваційних технологій, результатами роботи, що були висвітлені у творчій роботі та на виставковому стенді. Представили навчальний заклад зі Сміли директор Тетяна Карло та заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Рогач.

Програмою форуму було передбачено проведення 52 конференцій, семінарів, презентацій за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв. Активну участь у запропонованих заходах взяли представники школи №3-колегіуму.
Приємним підсумком роботи стало нагородження школи №3-колегіуму золотою медаллю переможця Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті-2015» у номінації «Розробка та впровадження в освітню практику інноваційних технологій, технічних засобів навчання, проектів, програм і рішень». Отримала вагому нагороду директор закладу Тетяна Карло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x