«Черкаські Мавпи-99» переграли харківський «Політехнік»

«Черкаські Мавпи-99» переграли харківський «Політехнік»

У першому матчі ВЮБЛ «Черкаські Мавпи-99» впевнено переграли харківський «Політехнік» – 79 : 64. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

У Черкасах стартувала Всеукраїнська баскетбольна ліга України! Перший тур найстаршої вікової групи 1999-го року народження зібрав у ПС «Фотоприлад» чотири команди. Окрім «Черкаських Мавп-99» це «Політехнік» (Харків), «ДЮСШ-3» (Комсомольськ) та «ОКПЗО-ДОС-ДЮСШ» (Дніпропетровськ).

Черкаські баскетболісти відкривали сезон матчем проти «Політхеніка». Відірвавшись в рахунку на 10 очок, ще в першому періоді, підопічні Володимира Чурсіна не відпустили цю різницю до фінальних секунд.

Із перших секунд команду повів за собою Антон Мельник. Захисник заробив перші п’ять очок команди й заробляв важливі пункти протягом усього матчу. У підсумку Мельник став найрезультативнішим гравцем, здобувши 23 очка.

Харків’яни чинили гідний супротив господарям паркету. Але «Мавпи» цього дня були швидшими й точнішими. Так, черкасці реалізували чотири триочкових кидка, тоді як гості лише один. Впевнено почувалися гравці «Черкаських Мавп» і у трисекундній зоні., зокрема Ярослав Войтович та Микита Сімоненко господарювали як на своєму, так і на чужому щитах. Як підсумок, «Черкаські Мавпи-99» виграли усі чотири чверті матчу й святкували перемогу – 79 : 64.

«Черкаські Мавпи-99» – «Політехнік» 79 : 64 (24 : 16, 18 : 14, 17 : 15, 20 : 19)
«Черкаські Мавпи-99»: Мельник – 23 очка; Войтович – 16 очок; Гнойовий – 20 очок; Сімоненко – 6 очок; Поплавський – 7 очок; Нагорний – 4 очка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x