Монастирищенських освітян відзначили золотою медаллю на Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті»

Монастирищенських освітян відзначили золотою медаллю на Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті»

Відділ освіти та районний методичний кабінет Монастирищенської районної державної адміністрації побували у Києві на Сьомому Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015». На виставці вони представили роботу в номінації «Інновації в підвищенні професійної компетентності педагогічних працівників». За підсумками виставки робота «Методичний супровід самоосвітньої діяльності педагогів як спосіб підвищення їх педагогічної компетентності» відзначена золотою медаллю та Дипломом І ступеня. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

«Інноватика в сучасній освіті» − єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для популяризації інноваційних освітніх методик та інформаційних технологій, для діалогу представників державного сектору, компаній-виробників програмних рішень і закладів освіти, для розвитку міжнародної співпраці з проведення спільних наукових і науково-технічних досліджень, конференцій і семінарів, для академічного обміну школярами, студентами, аспірантами та викладачами.

У виставці взяли участь 578 вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів післядипломної освіти, наукових установ, а також навчальні та освітні агенції Канади, США, Великої Британії, Польщі, Словаччини, Чехії, Ізраїлю, Франції та інших країн.

Учасники форуму отримали можливість відвідати низку конференцій, семінарів, презентацій за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x