У Черкасах стартували вибори. Деякі виборчі дільниці відкрились із запізненням

У Черкасах стартували вибори. Деякі виборчі дільниці відкрились із запізненням

Виборчі дільниці відкрилися для черкащан. З півгодинним запізненням почала працювати дільниця №711056, що розташована в Черкаському художньо-технічному коледжі. Голова ДВК Анатолій Мина розповідає, що причиною запізнення стала пізня доставка бюлетенів на дільницю, близько 3.30-3.40 ночі. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Тим не менше на виборчій дільниці вже людно, але переважають люди старшого віку. За словами Сергія Шмиголя, спостерігача, на ранок ніяких порушень не зафіксовано.

На своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА Сергій Пасічник зазначив, що на 9.00 ситуація з проведенням виборів у області стабільна та контрольована.

«Суттєвих порушень виборчого законодавства, громадського порядку та надзвичайних ситуацій не зафіксовано.

В цілому по області виборчі дільниці відкрилися вчасно. Затримки з відкриттям ДВК мали місце у м. Черкаси, де через затримку з передачею виборчих бюлетенів, затягнулися підготовчі засідання дільничних виборчих комісій. Як наслідок, частина ДВК відкрилася з запізненням на 30-40 хвилин.

Загалом ситуація знаходиться на контролі у міської та районних у місті Черкаси виборчих комісій», – зазначив Сергій Леонідович.

Відео тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x