Максим Михлик: «Люди втомилися ходити на вибори»

Максим Михлик: «Люди втомилися ходити на вибори»

Голова Черкаської обласної організації КВУ Максим Михлик відзначає, що день голосування на Черкащині пройшов спокійно. Значущих порушень, які можуть вплинути на результати голосування, зафіксовано не було.

– Навіть навпаки спостерігається чимало позитивних моментів. Зокрема не було зафіксовано прямого підкупу виборців, використання адмінрерсурсу, – говорить пан Максим. – Натомість явка низька – 48 відсотків виборців. Люди втомилися від постійних виборів, вони просто не розуміють, що чергове голосування може змінити й для чого воно потрібне. І це дуже поганий сигнал.

Представник ГМ «ОПОРА» Марина Макуха висловила побоювання щодо правильності підрахунку голосів. Адже виборчі комісії через числення процесуальні порушення працюють фактично дві доби, тому може даватися взнаки втома.

– Щодо самого перебігу голосування, то, на жаль, чимало виборців через зміни в законодавстві навіть не можуть збагнути до кінця, кого вони вибирають, за кого голосують, чому в бюлетенях по два прізвища і таке інше, – відзначає Марина Макуха.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x