Вистава «Два анекдоти на вечерю»

Вистава «Два анекдоти на вечерю»

«Два анекдоти на вечерю» вистава за п\’єсами А. П. Чехова «Ведмідь» та «Освідчення».

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України В\’ячеслав Жила.

Художник-постановник – Бруно Сабчак (Польща).

Костюми – дизайнер Олена Бернацька, бренд HELENBER. Взуття – від Kachorovska atelier.

Композитор – Юрій Звонар.

Продюсер – Слава Жила.

У головних ролях:

Олена Іванівна Попова – народна артистка України Ольга Сумська
Григорій Степанович Смірнов – заслужений артист України Віталій Борисюк
Іван Васильович Ломов – Юрій Горбунов
Наталія Степанівна Чубукова – Лілія Ребрик
Ведучий, Лука, Степан Степанович Чубуков – заслужений артист України Олексій Вертинський
Вистава за п\’єсами «Ведмідь» і «Освідчення» – це дві абсолютно несхожі історії про кожного з нас, хто хоча б раз у житті закохувався. Вишуканий букет артистів змусить нас переживати усі події, що відбуваються, та вірити у нашу співучасть в цих амурних історіях. Каскадерьскі трюки, стрільба, поцілунки та обійми – не залишуть Вас байдужими до того, що відбувається на сцені і в залі! А ще вистава навчить Вас вірити в безумовність коханих та близьких для Вас людей.

В цей прекрасний вечір Ви потрапите у вир земних хмаринок та купідонів, адже шлюби укладаються на небесах!

«Ведмідь» – історія неймовірна!

Коли поміщик Григорій Степанович Смирнов, який приїхав забрати борг у вдови Олени Іванівни Попової, не отримує бажаного, він має намір влаштувати скандал, готовий окупувати її будинок, діставати господиню усіма розумними і нерозумними способами. Аж раптом – посеред нескінченної суперечки між чоловіком і жінкою виникає та сама іскра. Кохання. Додайте до цього гострохарактерного слугу, незвичне пластичне рішення – і уявіть, яким чином закінчиться ця неймовірна подія!

«Освідчення»

Сюжет цієї п\’єси – простий, як і всі геніальні жарти Чехова. Сім\’я Чубукова (батько і дочка) давно сусідить з поміщиком Ломовим. І, зрозуміло, всі троє, замислюються про «об\’єднання капіталів», та тільки Ломов зі своєю підозрілістю, можна навіть сказати параноєю, ніяк не наважувався зробити пропозицію Наталії Степанівні. Але – чи то вік підійшов, чи то «зірки зійшлися», в той ранок Ломов прибуває в село до Чубукова у фраку… Так-так, по брудній сільській дорозі, в лакових штиблетах і білій краватці. По секрету повідомивши батькові майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію – і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні суперечки з господинею. Так що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки? Чи почнеться сімейне щастя?

Іскрометна, тонка та зворушлива вистава. Абсолютно несхожі історії, об\’єднані дотепним рішенням і талантом видатних артистів театру і кіно.

Тривалість: 2 години з антрактом.
Дата: 9 листопада 2015, 19:00

Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бул. Шевченка, 249

Ціна – від 100 до 250 грн

Довідки за тел. (0472) 45-05-46

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x