Черкаські платники ЄСВ перерахували до бюджету понад 1 млрд грн

Черкаські платники ЄСВ перерахували до бюджету понад 1 млрд грн

Черкаські платники єдиного внеску, а це понад 11 тисяч страхувальників, на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року сплатили до бюджету 1 млрд 182 млн грн ЄСВ, з яких у жовтні надійшло понад 100,5 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, то платники перерахували єдиного внеску на 60,3 млн грн більше, ніж торік. Про це повідомив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкаси Максим Криштопа.

У Державній податковій інспекції м. Черкаси нагадують, що єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Також роботодавцям слід пам’ятати, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом чи фізичною особою-підприємцем до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування виключно за формою, затвердженою Постановою КМУ від 17.06.2015 р. № 413.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x