Перехожий позичив у смілянина мобільний і втік

Перехожий позичив у смілянина мобільний і втік

Зловмисник заволодів його телефоном. Правоохоронці затримали його на одній з вулиць міста. Дії чоловіка кваліфіковані слідчими за статтею 190 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Смілянського міського відділу міліції звернувся 26-річний місцевий житель із заявою, про те, що його ошукали. Потерпілий розповів: до нього на вулиці підійшов його знайомий та попросив мобільний, аби зателефонувати. Через декілька хвилин зловмисник зник з його телефоном.

Через декілька днів шахрая знайшли на одній із вулиць міста. Ним виявився 26-річний місцевий житель. Зловмисник зізнався у скоєному. Як з’ясувалося, крадій являється наркозалежним, тому мав на меті продати телефон, аби виручити кошти на чергову дозу наркотиків.

За даним фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x