Міліція спіймала чоловіка, який продавав в черкаському селі трамадол

Міліція спіймала чоловіка, який продавав в черкаському селі трамадол

У Чорнобаївський районний відділ міліції надійшла інформація від громадян , що в їх селі невідомий продає наркотики. Оперативники розробили спеціальну операцію по затриманню зловмисника , під час якої був задокументований факт збуту наркотиків. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

На околиці села був затриманий 35 -річний раніше судимий місцевий житель з отриманими від продажу наркотиків грошима. При проведенні санкціонованого обшуку з\’ясувалося , що чоловік зберігав за місцем проживання наркотичні лікарські засоби і продавав їх наркозалежним особам. Всі речові докази вилучено та направлено на дослідження , а наркоторговця доставили в міліцію для з\’ясування обставин даної справи.

За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України ( незаконне пересилання чи збут наркотичних засобів). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x