Рибоохорона поповнила ресурси Кременчуцького водосховища

Рибоохорона поповнила ресурси Кременчуцького водосховища

Продовжується поновлення рибних запасів Кременчуцького водосховища за рахунок коштів користувачів, які здійснюють промисловий вилов водних біоресурсів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкасирибоохорони.

Станом на 23 жовтня поточного року випуск водних біоресурсів було проведено в районі річкового порту м. Черкаси та порту Адамівка Чигиринського району Черкаської області. Вселено 8 т 132 кг рибопосадкового матеріалу товстолоба білого, строкатого, білого амура та коропа.

Вселення водних біоресурсів проводилось за ініціативою промислових користувачів під контролем Черкасирибоохорони в присутності органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

24.10.2015 року в районі вантажного порту м. Черкаси близько 13.00 год. відбудеться чергове вселення зарибку загальною вагою 4 т.

«Черкасирибоохороною будуть вживатися всі необхідні заходи для збереженя вселеного зарибку, який, сподіваємось, з часом набуде вигляду товарної риби та попаде на стіл до українських споживачів», – зазначив начальник Черкасирибоохорони Дядик Д.Ю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x