Наркоманка в Звенигородці обікрала працівника дитсадка

Наркоманка в Звенигородці обікрала працівника дитсадка

У Звенигородці зловмисниця в пошуках коштів на чергову дозу наркотиків, обікрала працівника одного з дитячих садочків міста. Правоохоронці відшукали крадійку за декілька годин. Їй загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернулося керівництво дитячого садочка з повідомленнями про крадіжку. 54-річна жінка розповіла, що з її кабінету викрали гаманець з коштами в сумі 300 гривень.
На місце події прибув дільничний інспектор міліції. При спілкуванні з потерпілою та свідками з’ясувалося, що перед крадіжкою в приміщення дитсадка заходила невідома жінка. Опитані надали детальний опис ймовірної зловмисниці. Отримавши орієнтування, правоохоронці взялись за її пошуки. Через декілька годин, на одній із вулиць міста міліціонери відшукали крадійку. 26-річну підозрювану запросили до райвідділу для дачі показань. Зловмисниця зізналася у вчиненому. Розповіла, що є наркозалежною, тому шукала кошти на чергову дозу. Побачивши відкриті двері дитячого садка, безперешкодно проникнула в середину, та викрала гаманець. Крадені гроші вже встигла витратити.

За цим фактом Звенигородським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x