На громадські роботи на Уманщині виділили понад 500 тис грн

На громадські роботи на Уманщині виділили понад 500 тис грн

Враховуючи обмежену пропозицію вакантних посад, особливо у сільській місцевості, Уманський районний центр зайнятості спільно з сільськими та селищними радами залучають до робіт з благоустрою населених пунктів, а також ремонту об’єктів соціальної сфери переселенців. Цьогоріч на такі роботи 44 сільські та селищні ради району виділили 545 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманському РЦЗ.

Ініціативу центру зайнятості щодо залучення до цих робіт переселенців у місцях їх тимчасового проживання підтримали Ладижинська, Черповодівська, Паланська, Дубівська, Оксанинська сільські та Бабанська селищна ради. Тож переміщені особи виконували різноманітні роботи та отримали додатковий заробіток.

У службі зайнятості нагадують, що для фінансової підтримки під час пошуку роботи безробітні можуть взяти участь у громадських або тимчасових роботах. Центр зайнятості продовжує відповідну роботу та розширює коло організаторів робіт, а це в основному сільські ради, для підтримки вимушених переселенців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x