«Черкаські Мавпи» зіграють важливий матч в Одесі

«Черкаські Мавпи» зіграють важливий матч в Одесі

Сьогодні черкащани поборються за вихід до фінального раунду розіграшу національного кубку. Про це “Нова Доба”дізналася з офіційного сайту клубу.

«БІПА-Одеса» – «Черкаські Мавпи».
25 січня, 19:00
Кубок України, чвертьфінал (матч-відповідь)
Одеса, УСК «Одеса»

Перша гра відбулася місяць тому в Черкасах і завершилася перемогою Одеситів – 91:87 і вони матимуть чотириочкову перевагу. Втітм ця перевага мало, що означає , в Одесі суперники гратимуть з чистого листа.

Останнім часом «Черкаські Мавпи» досить переконливо грали у чемпіонаті, маючи п’ятиматчеву переможну серію. Однак днями підопічні Максима Міхельсона поступилися «Політехніку». Команда Одеси не може потішити стабільними результатами. З приходом Олега Юшкіна баскетболісти «БІПИ» тривалий час шукали свою гру. В останніх матчах, одесити, не без проблем, здобули дві перемоги. Тому зараз перебувають в гарному гуморі.
На кубок буде серйозне налаштування від обох команд. На боці «БІПИ» два фактори – перевага у чотири очки та власний майданчик. В Одесі черкащани цього сезону грали раз, і поступилися. Тому команда прагне реваншу.

Для тих кому не пощастить підртимати рідну команду на виїзді є можливість переглянути гру в он-лайн трансляції на ресурсах : XSport, сайт ФБУ та «Черкаських Мавп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x