У Звенигородці чоловік обікрав товариша по чарці

У Звенигородці чоловік обікрав товариша по чарці

Чоловік у свого знайомого викрав два мобільні телефони та особисті речі. На наступний день правоохоронці затримали крадія в центрі міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель. Заявник розповів, що знайомий викрав у нього з дому мобільні телефони, куртку та кросівки.

Як з’ясували правоохоронці, до потерпілого в гості прийшов знайомий, вони випили. Вранці господар виявив відсутність своїх речей. Підозра відразу впала на знайомого. Проведеними заходами 33-річного чоловіка було затримано в центрі міста, який був одягнутий у викрадені речі потерпілого. В міліції підозрюваний пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

Слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x