Черкащани попрощалися з колишнім губернатором

Черкащани попрощалися з колишнім губернатором

Жителі черкаської області сьогодні попрощалися з померлим колишнім керівником області Володимиром Лук’янцем. Сотні людей, серед яких і рідні, і друзі, і керівники районів, і чиновники, і звичайні черкащани прийшли до Черкаського обласного Будинку рад аби покласти квіти та вінки до труни шанованої в краї людини.

Колишнього керівника області поховали на головній алеї першого кладовища Черкас по вул. Одеській.

Нагадаємо, серце Володимира Лукича перестало битися на 58 році життя в понеділок вранці.

Народився Володимир Лукич у селі Бакаєве Чорнобаївського району Черкаської області. Після закінчення Уманського сільськогосподарського інституту в 1979 р. почав свою трудову діяльність працюючи різноробочим учбового господарства Уманського сільськогосподарського інституту в селі Родниківці Уманського району. В тому ж році працював першим секретарем Уманського райкому молодіжної організації, потім головою колгоспу ім. Фрунзе Уманського району, першим секретарем Черкаського обкому ЛКСМУ, перший секретар Христинівського райкому Компартії України, директор дослідного елітно-насінницького господарства «Нива» Христинівського району. З лютого 1994 року працював на відповідальних посадах в Черкаській облдержадміністрації та обласній раді. У 1998 р. був головою Черкаської обласної ради, а у 2001 р. очолив Черкаську обласну державну адміністрацію. З 2003 року – генеральний директор державного підприємства «Златодар».

У ці жалобні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Володимира Лукича назавжди збережеться в наших серцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x