У Черкаському Палаці молоді виступив «Чоловічий клуб»

У Черкаському Палаці молоді виступив «Чоловічий клуб»

Днями у Черкаському Палаці молоді, знов зібрав своїх шанувальників та нових друзів «Чоловічий клуб». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського Палацу молоді.

Розважальна програма у жанрі скетч-шоу була сповнена вишуканими жартами і несподіваними сюрпризами. Талановиті актори і справжні майстри імпровізації Олег Телятник і Максим Рижевол, поміркований і незворушний Сергій Надолінський, романтичний і професійний Володимир Радько, несподіваний і неперевершений Нодарі Росопідзе – справжні чоловіки, які перевтілювалися, жартували, співали, танцювали, дивували глядачів і дарували всім гарний настрій. Вдосконалив гумористичний перфоманс автор текстів та режисер-постановник Назар Коцаба.

Цього разу новими учасниками «Чоловічого клубу» стали керівник театру мініатюр «Артанія» Анатолій Рубан, тренер з бразильського бойового мистецтва капоейра Ігор Перченко та рок-гурт «L.A.» під керівництвом Сергія Юрчика.

«Чоловічий клуб» – це місце зустрічі, де кожному можна проявити свій талант і відпочити від буденності, тож радо чекаємо своїх друзів і нових учасників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x