За жовтень у водойми Черкащини підселили близько 13 тонн малька риби

За жовтень у водойми Черкащини підселили близько 13 тонн малька риби

Осінь – традиційна пора зариблення водойм, адже осінній мальок набирає потрібної ваги і найкраще пристосовується до природніх умов. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкасирибоохорони.

Задля збереження сталих запасів риби за ініціативи промислових користувачів Черкаської області під контролем Черкасирибоохорони у жовтні вже сьомий рік поспіль проводили декілька вселень риби до водойм Черкащини. На заході були присутні органи місцевого самоврядування та представники громадських організацій.

23 жовтня в районі річкового порту м. Черкаси та порту «Адамівка» Чигиринського району Черкаської області було вселено 8 тонн 132 кг рибопосадкового матеріалу: товстолоба білого, строкатого, білого амура та коропа. Малька було вирощено в с. Леськи Черкаської області.

24 жовтня в районі вантажного порту м. Черкаси було вселено 4 тонни зарибка: товстолоба білого, строкатого, білого амура та коропа, вирощеного в Київській області в с. Хохітка та в Черкаській області, ПАТ Черкасирибгосп.

Тільки за жовтень до водойм Черкаської області було вселено близько 13 тонн малька на загальну суму більше 331 тис. грн. Крім того, 28 жовтня також в районі вантажного порту м. Черкаси було вселено більше тонни коропа, якого було вирощено в с. Леськи Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x