На Черкащині поменшало банківських філій

На Черкащині поменшало банківських філій

Починаючи з 2006 року і до сьогоднішнього дня в області простежується чітка тенденція до зменшення кількості банківських філій. Такі підсумки діяльності банківської системи області підбили в управлінні Національного банку України в Черкаській області. Про це повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

– На сьогодні на Черкащині представлено 64 банки. Так, завдяки оптимізації, яка триває з 2006 року, філій стає все менше, – говорить головний банкір області Сергій Забудський. – У 2013 році закрита філія «Укрінбанку». Фактично лише 4 банки представлено філіями – «Ощадбанк», «Укрексімбанк», «Приватбанк» і «Райффайзен банк Аваль».

Протягом року було відкрито 19 відділень, закрито 87. В основному, мережа зменшилася за рахунок установ «Ощадбанку». Припинили діяльність «Відекон Банк», «Індустріалбанк», банк «Кліринговий дім», «Кредитпромбанк», «Ерде Банк» і банк «Таврика». Разом із тим, в області відкрито 6 установ нових банків – «Восток», «Банк інвестицій та заощаджень», «Стандарт», «Фінростбанк», банк «Новий», «Авант-банк».

Серед лідерів за мережею банківських установ – «Ощадбанк», «Приватбанк», «Райффайзен банк Аваль» і «Укргазбанк», банк «Надра».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x