Жителя Лисянщини ув’язнять на 14 років за вбивство

Жителя Лисянщини ув’язнять на 14 років за вбивство

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси жителя одного з сіл Лисянського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Обвинувачений під час сварки зі своїм знайомим, яка переросла в бійку, маючи умисел на заподіяння смерті, задушив потерпілого.

Крім того, раніше зловмисник із застосуванням насильства відкрито заволодів мобільним телефоном своєї сусідки, яка тривалий час не повідомляла про злочин правоохоронним органам, оскільки боялася за своє життя.

Неспростовні докази вини чоловіка в скоєних злочинах доведено в суді державним обвинувачем Звенигородської місцевої прокуратури, який орієнтував суд на призначення йому реальної міри покарання, що відповідає тяжкості кримінальних правопорушень. Судом підтримано позицію прокурора та вироком Соснівського районного суду міста Черкаси від 20 лютого обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

На цей час вирок не вступив в законну силу та вивчається на предмет його законності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x