У Чорнобаї обрали кращого плавця району

У Чорнобаї обрали кращого плавця району

Змагання серед учнівської молоді проходили на Кубок чемпіона Олімпійських ігор Андрія Хіміча. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту \”Черкаський спорт\”.

На початку турніру ведуча розповіла, що перший такий турнір відбувся ще 2012 року. Андрій Хіміч – Олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон Європи, семиразовий чемпіон СРСР, п’ятнадцятиразовий чемпіон УРСР, заслужений майстер спорту, заслужений тренер УРСР. Він є почесним громадянином смт Чорнобаю, с. Руська Поляна та м. Черкаси.

Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч подякував учасникам змагань за те, що вони обрали для себе такий вид спорту, як плавання. Та побажав їм успіхів у навчанні та перемог у турнірі.

На відкритті турніру з вітальним словом до учасників змагань звернувся голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда.

Також учасників турніру привітали голова відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Андрій Більда та депутат Черкаської обласної ради Роман Буданцев.

Честь підняти прапор України разом із Андрієм Хімічем надали минулорічним переможцям турніру – представникам Лихолітського НВК.
У змаганнях взяли участь учні із 22 шкіл району.

Переможцями у особистих змаганнях стали:
Серед дівчат:
І місце – Яна Кратка (Чорнобаївська ЗОШ № 2);
ІІ місце – Фесенко Вікторія (Мельниківський НВК);
ІІІ місце – Єлизавета Шемшур (Крутьківський НВК).

Серед юнаків:
І місце – Тарас Назаренко (Іркліївська ЗОШ);
ІІ місце – Данило Дербенцов (Чорнобаївська ЗОШ № 1);
ІІІ місце – Артур Вовк (Чорнобаївська ЗОШ № 2).

У командному заліку перехідний кубок з рук Олімпійського чемпіона отримала команда Чорнобаївської ЗОШ № 2, друге місце – у Іркліївської ЗОШ, третє місце за плавцями з Великобурімської ЗОШ.

Усі переможці та призери змагань отримали медалі та пам’ятні призи.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x