14 водіїв долали засніжені дороги з допомогою рятувальників

14 водіїв долали засніжені дороги з допомогою рятувальників

Упродовж минулої доби 28 лютого рятувальники області надавали допомогу водіям, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів, у 14-ти випадках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, о 09:30 кам’янські рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль MAN, який через снігопад застряг на вулиці Шевченка. Вже ввечері із села Михайлівна надійшло повідомлення про те, що на трасі “Київ-Знам’янка” знаходяться декілька вантажних автомобілів, які не можуть подолати слизьку ділянку автодороги. На місці події працювали рятувальники кам’янської пожежно-рятувальної частини, які загалом відбуксирували на підйом та витягли зі снігових заметів 15 вантажних автомобілів

14 водіїв долали засніжені дороги з допомогою рятувальників О 12:20 золотоніські рятувальники в місті Золотоноша на вулиці Шевченка допомогли водієві вантажного автомобіля DAF, який не зміг подолати підйом та ускладнював рух іншого автомобільного транспорту. Вже вночі у Золотоноші та селі Маліївка рятувальники звільнили зі снігових заметів ще 3 вантажні автомобілі VOLVO та DAF, які потрапили у сніговий замет та не могли рухатися.

Також, о 01:45 в обласному центрі на розі вулиць Сумгаїтська-Казбетська рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини витягли зі снігового замету 2 вантажні автомобілі DAF, які стали заручниками негоди.

Всього за добу рятувальники допомогли подолати негоду водіям 29-ти вантажних та 1 легкового автомобілів у Черкасах, Золотоніському, Кам’янському, Катеринопільському, Канівському, Смілянському, Тальнівському, Уманському та Чигиринському районах.

14 водіїв долали засніжені дороги з допомогою рятувальників Загалом по області за період роботи рятувальниками надано допомогу 3297 особам, вивільнено із заметів 1890 автотранспортних засобів.

Станом на 06:00, 1 березня проблемні ділянки на автодорогах області відсутні. Для розчищення доріг залучено 96 одиниць техніки та 96 працівників Облавтодору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x