В Умані визначили кращих молодих поетів

В Умані визначили кращих молодих поетів

Відділом у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради було проведено конкурс молодих поетів “Тарасовими шляхами”, головною метою заходу є виявлення та розкриття літературних здібностей та обдарувань, підтримка творчої молоді, вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка, популяризації його творчої спадщини та утвердження духовних заповідей. У конкурсі взяли участь студенти та учні міста у двох вікових категоріях 15-19 та 20-25 років. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті \”Умань.інфо\”

Оцінювало конкурсантів журі у складі: Вдовиченко Наталії Вікторівни – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, секретар журі, Карасевича Анатолія Олександровича – поет, декан історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Гейко Тетяни Миколаївни – начальник відділу культури Уманської міської ради, Чупряк Людмили Анатоліївни – директор міської Централізованої системи бібліотек.

Переможницею у першій віковій категорії стала Олександра Смілянець – студентка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Переможцем у другій віковій категорії став студент Уманського національного університету садівництва – Олександр Єжелик.

Всі учасники отримали дипломи про участь та подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x