Посеред зими «типові черкасці» найбільше хочуть… снігу

Посеред зими «типові черкасці» найбільше хочуть… снігу

Менше політики, більше свят. У мережі «типові черкасці» обговорюють масові заходи в місті та погоду. Крім того, вітають найпопулярніший міський паблік у «ВКонтакті». «Типовим Черкасам» виповнилося 2 роки. Рейтинг найтоповіших тем за минулий тиждень – далі в сюжеті.

«3»
Посеред зими «типові черкасці» хочуть… снігу. Цій темі лише за минулий тиждень присвятили кілька постів. Весна на Новий рік багатьом зіпсувала святковий настрій. А минулими вихідними дописувачі взагалі зафотографували райдугу. У довжелезних стрічках коментарів учасники віртуальних теревень вправлялися у власних синоптичних прогнозах. Більшість сходяться на думці, що зима, як і минулого року, прийде в березні.
«2»
На другій сходинці рейтингу – смерть «ВКонтакті». Минулої п’ятниці завсідники соціальних мереж не на жарт перелякалися. По обіді всіх спіткала спільна біда – проблема доступу на популярний сайт. У паніці дописувачі шукали віруси, переналаштовували Windows. Потому з’явилася інформація, що популярну соцмережу закривають. Та через кілька годин поневірянь усе знову запрацювало. Дехто навіть подякував автору сайту за вільний час, проведений із користю подалі від монітору.
«1»
Заслужене золото в рейтингу за ось цим біг-бордом. Світлина всього за два дні зібрала більше двох тисяч вподобань. Рекламний щит із агресивним соціальним закликом стоїть у Городищі. Для його жителів він став окремим приводом для гордості. «Типові черкасці» хочуть, щоби подібні з’явилися і в обласному центрі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x