У парку «Ювілейний» показали «дизайнерські» годівниці

У парку «Ювілейний» показали «дизайнерські» годівниці

Понад три сотні годівниць для пташок створили черкаські учні, дошкільні заклади та просто творчі черкащани. Вони доклали неймовірної сили та фантазії, щоб облаштувати «їдальні» для пернатих. Про це «Нова Доба» дізналася в КП \”Дирекція парків\”

Своїми досягненнями похизувалися на фінальній виставці “Fly cafe”. На експозиції представлені годівниці, виконані у найрізноманітніших формах: телефону, гриба, будиночку, кулі, багатоповерхівки, портфелю, вази з квітами та навіть кота. Усі створені з міцних та вологостійких матеріалів, щоб черкаські пташки змогли всю зиму харчуватися у виготовлених дітьми їдальнях.

Прийшли подивитися на роботи молоді більше тисячі містян. Після «народної оцінки», до справи взялися професіонали. Журі, оглянувши всі годівниці, а їх було аж три сотні, оцінили найкращі. Автори-переможці отримали грамоти та набори для творчості.

Під час заходу всі учасники змогли безкоштовно покататися на атракціонах та пригоститися гарячим чаєм від КП «Дирекція парків».

Організував захід Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради за сприяння та допомоги КП «Дирекція парків».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x