Пройшов конкурс «Учитель року – 2016» Черкаської ЗОШ № 32

Пройшов конкурс «Учитель року – 2016» Черкаської ЗОШ № 32

З метою виявлення, узагальнення і поширення досвіду роботи кращих педагогічних працівників, стимулювання творчої праці, підвищення професійної компетентності вчителів у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 32 у жовтні проходив конкурс «Учитель року – 2016». Про це «Новій Добі» повідомив Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

У першому (теоретичному) турі взяли участь 52 вчителі. У другому (практичному) турі вчителі проводили відкриті уроки, захищали теми самоосвіти на засіданні Школи педагогічної майстерності.

Останній творчий тур відбувся в актовій залі школи. Вчителі підготували цікаві презентації, рекламували свій предмет, вирішували педагогічні ситуації, знайомили присутніх із своїми захопленнями. Журі визнало переможцями у номінації «Цілеспрямованість» вчителя інформатики – Римар Юлію Володимирівну, у номінації «Перспективність» – Гошко Олену Володимирівну. Абсолютну перемогу у конкурсі і звання «Учитель року 2016» здобула учитель фізичної культури Прокопова Євгенія Вікторівна. Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих здобутків у педагогічній діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x