Сільського голову з Уманщини затримали на хабарі

Сільського голову з Уманщини затримали на хабарі

Працівники Уманської місцевої прокуратури разом із працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України та слідчих Уманського районного відділення Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області викрито злочинні дії одного з сільських голів Уманського району. Він вимагав та отримав від представника приватного підприємства хабар за сприяння в отриманні рішення сесії сільської ради щодо укладення договору оренди нерухомого майна та зниження орендної плати. Про це «Нова Доба» дізналася з прес-служби прокуратури Черкаської області.

Сільського голову з Уманщини затримали на хабарі

Зазначену особу затримано в Умані, безпосередньо під час отримання хабара у розмірі 28 тисяч гривень. Кошти вилучено в ході огляду місця події.
За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
На даний час проводять необхідні слідчі та процесуальні дії.
Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x