«Черкаські Мавпи-03» стартували у ВЮБЛ

«Черкаські Мавпи-03» стартували у ВЮБЛ

У відкритті нового сезону ВЮБЛ серед юнаків 2003-го року народження взяв участь і президент Федерації баскетболу України, Михайло Бродський. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

У Києві відкрили новий баскетбольний сезон для 12-річних юнаків. У заході взяв участь і президент Федерації баскетболу України. Перед грою команд «Київ-Вовченята» і «Черкаські Мавпи» Михайло Бродський привітав юних баскетболістів з початком сезону та побажав командам успіхів.

У першому турі ВЮБЛ «Черкаські Мавпи-03» відіграли чотири матчі. На паркеті Палацу спорту підопічні Олександра Молчанова виграли три матчі з чотирьох!

«Черкаські Мавпи-03» – «Хмельникцький» 103 : 22
БК «Київ-Вовченята» – «Черкаські Мавпи-03» 57 : 41
ДЮСШ Харків – «Черкаські Мавпи-03» 71 : 73

«Черкаські Мавпи-03» – «Тейваз-ДЮСШ» (Київ) 75 : 45

Олександр Молчанов, головний тренер «Черкаських Мавп-03»:
«У принципі, результат позитивний на виїзді виграли три матчі. Хоча могли поборотися і за четверту перемогу. Обставини так склалися, що в одній грі не змогли показати той рівень, на який здатні. В силу певних причин. Далі на нас чекає складний шлях. Всі тури на виїзді, далі Рівне і Київ, і лиш потім Черкаси. Але це буде останній тур, який фактично нічого не вирішуватиме, адже гратимемо із значно слабшими командами. А з усіма сильними гратимемо на виїзді. Треба буде покласти багато сил, щоб подолати перший етап і потрапити до фіналу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x