Черкащани можуть вибрати логотип Зимової олімпіади-2022

Черкащани можуть вибрати логотип Зимової олімпіади-2022

Кожен житель України, що має доступ до Інтернету, може взяти участь у голосуванні за один з чотирьох логотипів Зимових Олімпійських ігор 2022, які можуть пройти у Львові. Для цього потрібно просто поставити позначку на спеціально створеному сайті www.lviv2022.in.ua. Голосування триватиме до 26 січня 2014 року.

«Запрошую Вас взяти участь в інтернет-голосуванні за офіційний логотип Заявки Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022-го року. – написав на своїй сторінці в Facebook Віце-прем\’єр, голова Оргкомітету з підготовки заявки на Зимову Олімпіаду Олександр Вілкул. – З вашою допомогою буде обрана одна з чотирьох концепцій.

Голосування триватиме до 26 лютого 2014 року на спеціально створеному сайті www.lviv2022.in.ua. Ви можете не лише зробити свій вибір, але й дізнатися, що надихнуло його творців, а також побачити, як можна використати даний графічний символ. Для цього необхідно навести курсор на відповідний варіант.

Логотипи були розроблені всесвітньо відомою американською дизайнерською компанією “North design”, в активі якої робота над логотипами заявок на право проведення багатьох чемпіонатів світу, олімпійських та паралімпійських ігор.

Ваш вибір визначить логотип-переможець, який Україна офіційно представить громадськості. Його побачить увесь світ!

Голосуйте та запрошуйте до голосування своїх друзів!

P.S. Шлях до перемоги не простий. Швеція вже всьоме подає заявку. Корейський Пьончанг, в якому відбудуться Ігри 2018-го року , переміг з третьої спроби. І ми будемо боротись за перемогу, хоча сам факт участі у цьому конкурсі – вже перемога України!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x