У Жашкові затримали продавця опію

У Жашкові затримали продавця опію

У Жашкові під час оперативної закупки правоохоронці затримали наркозбувача. Зловмисник продав 5 мл наркотичного засобу – ацетильованого опію. Під час санкціонованого обшуку в його будинку виявлено ще 10 мл наркоречовини. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До працівників карного розшуку Жашківського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що 28-річний житель міста збуває наркотики. Інформація знайшла своє підтвердження. Під час оперативної закупки правоохоронці затримали наркоторговця.

Зловмисник продав 5 мл ацетильованого опію за 300 гривень. Під час проведення санкціонованого обшуку в його будинку експерти вилучили ще 10 мл наркотичної речовини та направили на експертизу.

За даним фактом Жашківським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x