Збитків на 700 тис. грн. завдало черкаське злочинне угруповування

Збитків на 700 тис. грн. завдало черкаське злочинне угруповування

Відділом нагляду за додержанням законів органами прокуратури області належно та принципово підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно організатора злочинного угруповання за вчинення кримінальних правопорушень – шахрайство, легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

2 листопада вироком Соснівського районного суду м. Черкаси обвинуваченого визнали винним у вчиненні інкримінованих йому діянь у складі організованої групи та призначено покарання у вигляді 8 років 7 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків строком 3 роки з конфіскацією коштів, одержаних злочинним шляхом та з конфіскацією всього майна.

Як встановлено досудовим розслідуванням та підтверджено в суді, вказаний злочинень з метою вчинення злочинів у сфері господарської діяльності у березні 2004 року організував і очолив злочинну групу, в яку увійшли 4 мешканці м. Черкаси. Діяльність організованої групи полягала в отриманні від суб’єктів підприємницької діяльності товару для реалізації, та в подальшому неповернення грошових коштів за його поставку. За період злочинної діяльності упродовж 2004-2005 років учасниками організованої групи завдано збитків підприємствам на суму понад 700 тисяч гривень.

На даний час вирок не вступив в законну силу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x