У Черкасах 1 квітня викрадали транспортні засоби

У Черкасах 1 квітня викрадали транспортні засоби

У Черкасах 1 квітня транспортні засоби викрадали насправді і жартома. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Патрульної поліції.
У мікрорайоні «Митниця» нетверезий заявник з вікна своєї оселі побачив, що до авто «Шкода», яке було припарковане біля будинку, підійшло двоє невідомих чоловіків у балаклавах, відчинили його і зникли у напрямку бульвару Шевченка. На місце викликали слідчих, заявника доставили до міськвідділу для встановлення обставин події.
Пожартувати над жителем Черкас вирішили його друзі. Тож, патрульні отримали виклик «заволодіння автотранспорту». Заявник повідомив, що його авто, «Рено Дастер» , було припарковане біля будинку по вул. Благовісній, зникло в період ночі. Трохи пізніше він повідомив патрульним, що авто знайдено в сусідньому дворі, і відкликак заяву.

Також 1 квітня, о 09:33 патрульні отримали виклик «крадіжка» по провулку Черняховського. Прибувши на місце виклику патрульних зустрів заявник 1970 р. н., який повідомив, що невідомі проникли в гараж та викрали велосипед «TORREG» оливково-зеленого кольору, вилки чорного кольору, ручний інструмент «BOSSH». На місце події було викликано СОГ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x