Через зберігання обрізу рушниці – чоловік може сісти на 5 років

Через зберігання обрізу рушниці – чоловік може сісти на 5 років

У жителя Тальнівського району працівники міліції вилучили зброю. Обріз мисливської рушниці 33-річний чоловік зберігав вдома. Наразі його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

До правоохоронців сектору карного розшуку Тальнівського райвідділу міліції надійшла інформація, що один із мешканців району може бути причетний до кримінального правопорушення. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні тальнівчанина було виявлено та вилучено обріз гладкоствольної мисливської рушниці, без відповідних документів. Наразі зброю направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в Черкаській області.

Під час розмови з працівниками міліції чоловік пояснив, що зброю знайшов та вирішив залишити вдома для самооборони. Як з’ясувалось згодом, затриманий раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Зберігання вогнепальної зброї). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x