Фальсифікаторів в студію: політичні сили Черкас звинувачують одна одну у фальшуванні виборів

Фальсифікаторів в студію: політичні сили Черкас звинувачують одна одну у фальшуванні виборів

Численні звинувачення у фальшуванні виборів звучали від представників різних політичних сил Черкаської області на прес-конференції, що відбулась у приміщенні ОДА. Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко запевнив, що зробить усе для розслідування фальсифікацій протоколів з результатами виборів, лідер «Черкащан» Павло Карась назвав імена фальсифікаторів (за його власною версією), а представник БПП Сергій Рубан пообіцяв «провести чистку у власних рядах». Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– На виборах було багато бруду і багато образ. Але я б хотів подякувати представникам ТВК, а також ЦВК, які долучилися, а також громадськості і всім представникам політичних сил, які були зацікавлені у чесних і прозорих виборах.
Відзначив голова ОДА і те, що на момент повторного підрахунку голосів всі протоколи з мокрими печатками були у сейфі і всі ці протоколи відповідали дійсності.

– Проте, велика проблема полягає в тому, що законодавчо не визначена відповідальність тієї людини, яка переносить результати волевиявлення в електронний вигляд, не захищена сама програма, не мінімізований людський фактор. Я переконаний у тому, що всі члени комісій повинні проходити спеціальне навчання та сертифікацію, щоб подібних ситуацій не траплялося в майбутньому.

Ткаченко мені однопартієць, та істина дорожча…

Що ж до звинувачень Олександра Радуцького, щодо фальсифікацій (у пості на Фейсбуці Радуцький зазначив, що хоч вони і представляють одну й ту ж політичну силу, але він вважає Юрія Ткаченка винним у фальшуванні результатів і навіть відмовився розвозити документи про остаточний підрахунок голосів по 42 округам міста у Придніпровську та Соснівську РВК).

Всі ці звинувачення Юрій Ткаченко відкинув, заявивши:
– Все це відверта брехня, а такі заяви ганьблять Радуцького не лише як політика, а й як чоловіка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x