Павло Карась: «Винні у фальсифікаціях Радуцький, Сас, Бондаренко, Арсенюк і Мельников»

Павло Карась: «Винні у фальсифікаціях Радуцький, Сас, Бондаренко, Арсенюк і Мельников»

Секретар Черкаської міської організації ВО «Черкащани» Павло Карась назвав прізвища людей, яких він вважає фігурантами фальсифікацій волевиявлення жителів області на місцевих виборах. Він підкреслив, що звинувачені ним люди мають понести політичну та кримінальну відповідальність.

Свій виступ на прес-конференції в прес-центрі ЧОДА Павло Карась розпочав із відповіді на питання: «Хто винен?» і «Що робити?». Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Винні конкретні люди в комісіях, професійні фальсифікатори виборів, які отримали за це гроші. І я не вірю в те, що не можна визначити, хто вплинув на зміну цифр в протоколах, адже під цими сфальшованими протоколами є підписи. Це було в обласній комісії, а в міській було те ж саме, просто цей протокол ще не встигли оприлюднити, бо різні політичні сили спільними зусиллями не дали це зробити. А відповідальність за фальсифікації несуть БПП «Солідарність» (конкретно Радуцький і Сас), «Батьківщина» (Бондаренко), «Опоблок» (Арсенюк і Мельников) та частково Радикальна партія Ляшка, – підкреслив Павло Карась.

Також представник «Черкащан» зазначив, що доказів кримінальної відповідальності, яку мав би понести заступник голови ОДА Юрій Сас, у ньго немає (бо доведенням цього, мовляв, мають займатися правоохоронні органи), але політичну відповідальність Сас має понести.
– А саме через таких випадкових людей, що потрапили до керівництва обласними і міськими осередками партій на Черкащині ні Петро Порошенко, ні Юлія Тимошенко, таких результатів, які вони могли б мати в області, уже ніколи не матимуть, – зазначив Карась.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x