У Звенигородці жінка поцупила телефон в учня

У Звенигородці жінка поцупила телефон в учня

З приміщення однієї із шкіл Звенигородки жінка викрала мобільний телефон. Правоохоронці затримали крадійку протягом декількох годин. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини із заявою про крадіжку телефону у 11-річного учня однієї із шкіл Звенигородського району звернувся батько. Чоловік розповів, що його син після уроків виявив відсутність мобілки.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та перевірили ломбарди. В одному із них вони дізнались, що декілька годин назад до приміщення заходила жінка, яка здала мобільний телефон, який за описом схожий на викрадений. Проведеними заходами міліціонери встановили, що до вчинення крадіжки причетна 26-річна жителька Лисянки. Підозрювану було затримано та доставлено до міліції для дачі пояснень. У кабінеті слідчого жінка розповіла, що на крадіжку пішла заради власної наживи.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Звенигородського району відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x