Брат із сестрою побили сторожа й украли електроприлади

Брат із сестрою побили сторожа й украли електроприлади

Брат із сестрою проникли на територію охоронюваної ферми, де побили і зв’язали сторожа, після чого викрали електроприлади на загальну суму близько 1000 гривень. Крадіїв викрили залишені ними сліди від взуття. За вчинене молодим людям загрожує від семи до дванадцяти років позбавленням волі. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З інформацією про напад на охоронця та заволодіння майном підприємства в Корсунь-Шевченківський райвідділ міліції звернувся один із співробітників. Вранці, прийшовши на роботу, він виявив, що охоронець зв’язаний, а з території ферми зникли DVD-програвач, електродриль та електрокабель.

Виїздом на місце події, правоохоронці з’ясували, що вночі до ферми проникли хлопець з дівчиною. Вони увірвалися до будиночку охорони, побили та зв’язали охоронця, після чого винесли вищевказані речі.
Оглядаючи місце злочину, працівники міліції побачили сліди від взуття. Вони вели від ферми до прилеглого поля, а звідти до одного із сільських домоволодінь. Підійшовши ближче, оперативники побачили у дворі хлопця і дівчину. Ззовні вони були схожі на описаних потерпілим грабіжників. На подвір\’ї міліціонери виявили викрадені речі.
Свої дії 22-річний молодик та його 19-річна сестра пояснили браком коштів на власні потреби. Викрадені електроприлади вони планували продати.

За фактом розбійного нападу слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x