У Черкасах детально розповіли про Біткоїн

У Черкасах детально розповіли про Біткоїн

Сьогодні 21 квітня, в рамках Черкаського книжкового фестивалю виступив журналіст CryptoGhost. Він є представником інтернет-медія «Що біткоїться». Це освітньо-медійний канал в соціальних мережах про криптовалюти з гумором. Лекція була на тему: «Історія Біткоїна в 10 мемах та 10 книг, які потрібно прочитати на цю тему». Метою доповіді було розповісти про історію та функціювання криптовалюти, для освіченості у цьому питанні пересічних громадян, адже тема криптовалюти є актуальною в наш час. про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Питання криптовалюти є дуже актуальним, і метою моєї лекції було саме задати темп та залучити інтерес людей і особливо молоді до вивчення цієї тематики, – відзначив лектор. –Не знаю точно, де я буду наступного року, але я б з радістю виступив би ще, а також привіз би свого колегу з Харкова. Можливо, ми б провели конференцію, адже аудиторія готова та аткивно цікавиться цією тематикою.

Лекція пройшла в інтерактивному форматі. Коли лектор розповідав про той чи інший період в історії криптовалюти, це ілюструвалося певним влучним мемом. У другій частині своєї доповіді він розповів, до яких книжок треба звернутися для детального вивчення криптовалюти та біткоїну. Наприкінці виступу гості змогли задати свої запитання та подискутувати з доповідачем про біткоїн та інші різновиди криптовалюти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x