За крадіжку тальнівчанину \”світить\” позбавлення волі до трьох років

За крадіжку тальнівчанину \”світить\” позбавлення волі до трьох років

На Тальнівщині зловмисник після спільного розпиття алкогольних напоїв обікрав свого товариша. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене крадієві загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.
До чергової частини Тальнівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Потерпілий 58-річний житель району розповів, що в нього викрали кошти в сумі 2600 гривень. “Нова Доба” про це дізналася в прес-службі обласної міліції.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці поспілкувалися з потерпілим. В ході його опитування з\’ясувалося, що того дня чоловік отримав гроші від орендаря. Аби відмітити дану подію завітав до свого приятеля. Після значної кількості випитого спиртного чоловік попрямував додому, однак згодом виявив відсутність грошей.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 42-річний товариш потерпілого. При спілкуванні з міліціонерами зловмисник зізнався в скоєному. Розповів, що скористався тим, що потерпілий був п’яний та викрав кошти.
За цим фактом Тальнівським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x