КП «Черкасиелектротранс» привітали з 50-річчям

КП «Черкасиелектротранс» привітали з 50-річчям

6 листопада 2015 року в Палаці культури «Дружба народів» працівники комунального підприємства «Черкасиелектротранс» міської ради відзначали ювілей – 50-річчя заснування організації та відкриття тролейбусного руху в м. Черкасах, що стало центром новоствореної області. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Привітати колектив підприємства з нагоди свята завітали голова обласної ради Валентина Коваленко, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, заступник міського голови Юрій Гончаров, представники підприємств та установ міста.

Відкрив свято виступ танцювального колективу та показ відеоряду з історії та сучасності транспортного підприємства.

КП «Черкасиелектротранс» привітали з 50-річчям

Як все розпочиналося в далекі 60-ті роки, присутнім розповів директор, Заслужений працівник транспорту України Петро Кучер. Вітаючи колектив з ювілеєм, Петро Семенович наголосив на основних віхах розвитку і становлення тролейбусного пасажирського перевезення в обласному центрі, проблемах і труднощах, які доводиться долати в нинішніх нелегких економічних умовах, подякував працівникам за їх працю і витримку, висловив впевненість в тому, що електричний транспорт в обласному центрі і надалі буде користуватися попитом у пасажирів.

Валентина Коваленко, вітаючи електротранспортників із ювілеєм та славною історією, яку вони творили своєю працею, висловила велику подячність колективу за вагомий вклад в економіку м. Черкаси своїми перевезеннями. Вона також відзначила високий рівень культури в обслуговуванні пасажирів, створення працівниками гарного настрою для людей, значну роль жінок серед водіїв електромашин, які постійно демонструють високу відповідальність та своєрідну самобутність і одержимість у праці на благо земляків тощо.

Голова обласної ради наголосила, зокрема, і про соціальну складову роботи тролейбусного парку, адже він є доступним для населення, що має скромні статки, що цей транспорт є екологічно чистим, а також і безпечнішим.

Вона побажала, щоб систематично оновлювався тролейбусний парк, щоб працівники не мали проблем із виплатами зарплат, і висловила сподівання, що міська влада разом з обласною будуть приділяти розвитку підприємства більше уваги, що пасажирські перевезення будуть вдосконалюватися.

Користуючись нагодою, Валентина Коваленко вручила ряду працівників підприємства Почесні грамоти обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x