ФК «Славутич» розпочав тренування

ФК «Славутич» розпочав тренування

Вчора у другій половині дня гравці черкаського футбольного клубу «Славутич» провели своє перше тренування у 2014-му році. Новий тренер, новий помічник, спортивний директор і нові футболісти працювали на штучному покритті стадіону у Білозір’ї. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Загалом у першому тренуванні під орудою Юрія Бакалова взяли участь 29 футболістів. Більшість із них представляють Черкащину, 9-ть чемпіона області – білозірську «Зорю». Є і ті хто восени працював з Петровим. Зокрема «Славутич» продовжив угоди з лідерами команди – Дацюком та Захаревичем. Перше тренування черкасців тривало трохи менше ніж півтори години. Серед когорти футболістів, які прибули на оглядини були і два відомі черкащанини – Юрій Гріщенко, що має досвід виступів за «УкрагроКом» та «Гірник-Спорт», а також Олег Синьогоб, котрий у попередньому році захищав кольори «Карлівки».

Як повідомив Юрій Бакалов перед ним поставили завдання створити боєздатний колектив, у якому будуть виступати чимало місцевих вихованців. А от важку артилерію у вигляді точкового підсилення команди тренер готовий підтягнути трохи згодом. Говорить, що мав розмову навіть з деякими виконавцями, які працювали з ним у Прим’єр-лізі. Також тренер підтвердив, що третій і останній передсезонний збір команда проведе за кордоном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x