Найменші черкаські баскетболісти вперше зіграли у ВЮБЛ

Найменші черкаські баскетболісти вперше зіграли у ВЮБЛ

Днями команди 2004 р.н. баскетбольної школи «Черкаських Мавп» стартували у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські мавпи».

На матчах юних баскетболістів у ПС «Фотоприлад» зібрався аншлаг! Батьки та рідні гравців «Черкаських Мавп-КДЮСШ-1» завзято підтримували своїх улюбленців у перших офіційних матчах.

Підопічні Олександра Ворони відіграли два матчі. У першому зустрілися із не простим колективом із Києва. Боротьба між цими суперниками тривала до останніх хвилин, де краще себе проявили черкасці і в підсумку перемогли. А в другому матчі «Мавпи-00» більш впевнено здолали команду Білої Церкви 64 : 31.

«Черкаські Мавпи-КДЮСШ-1» – «Тейваз» 56 : 50
ЧМ: Зубенко – 6 оч. ; Буравський – 10 оч. 5 перех; Прокопенко – 13 оч. 7 під; Красильников – 11 оч. 3 під; Автушенко – 6 оч. 5 перех; Гречуха – 3 оч. 3 пер.

«Черкаські Мавпи – КДЮСШ-1» – «ДЮСШ-1» Біла Церква 64 : 31
ЧМ: Зубенко- 6 оч.; Буравский – 18 оч; Прокопенко – 9 оч. 8 під.; Етлих – 11 оч.; Попов – 4 оч.; Красильников – 7 оч. 8 під; Автушенко – 6 оч. 4 під.

Олександр Ворона, головний тренер «Черкаських Мавп-КДЮСШ-1»:

«Виграли два матчі. Перший був дуже не простий, але ми перемогли. Результатом перших матчів задоволений, але грою не дуже. У цьому турі на нас чекає найважчий суперник – команда Авангард. Це чемпіон Києва, там є гарні гравці, тому буде складний матч. А в цілому це були перші ігри нашої команди. Адреналін і емоції переповнювали гравців».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x